Снимка: Pexels За бум на новородени през декември - 9 месеца

...
Снимка: Pexels За бум на новородени през декември - 9 месеца
Коментари Харесай

Бум на новородени бебета през декември - 9 месеца след първите мерки против Ковид

Снимка: Pexels

 

За взрив на новородени през декември - 9 месеца след първите оповестени ограничения срещу разпространяването на Ковид-19, оповестява Българска национална телевизия.

Празнична блъсканица на Коледа пред болница " Шейново " - посрещат новия живот. Иглика и Венелин се прибират вкъщи с втората си рожба, a техен другар се майтапи - карантинче е!

" Повече време като прекараш със фамилията у дома и резултатът е това ", споделя Венелин Димитров.

В болница " Света София " също има взрив на бебета през декември. Едно от тях е Явор, вторият наследник на Петя и Петко.

" В забързаното всекидневие всеки няма време и като внезапно се прибрахме всеки по къщите си и нещата се получават ", сподели Петко Денински.

" Това е положителният миг да обърнем внимание на фамилиите си и да покажем повече положителни усеща и обич ", споделя Петя Петрова.

Според лекар Петров затварянето през март е било единствено подготовка - същинският бейби взрив ще е при започване на лятото.

" Повече бременни в този момент, първия път бяха уплашени и хората не знаеха какво да вършат и какво ги чака, в този момент може би привикнаха ", сподели доктор Константин Петров, АГ " Св. София ".

А за необвързаните най-актуалния въпрос, който демонстрира какъв брой съществени са връзките остава " Искаш ли да се карантирираме дружно? ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР